Welcome, Guest
Username Password: Remember me
1 Posts
  • Page:
  • 1

Posts

emo
Her følger bruksbetingelsene til forumet, og setter med dette i verk følgende regelverk/betingelser ved bruk av forumet :


Forumregler

1. Brukere av forumet bes holde en høflig tone. Ved å godta disse reglene, samtykker du i å ikke poste noen innlegg som er støtende, vulgære, seksuelt orienterte, hatefulle, truende eller som bryter med gjeldende lover (Norsk lov). Frihetsforeningen forbeholder seg retten til å fjerne, redigere, flytte eller stenge tråder dersom de mener dette passer seg.

2. Vær saklig og høflig når du argumenterer for noe. Dette gjør at andre oppfatter deg mer seriøst. Tråder/poster åpenbart ment for å provosere eller støte andre stenges/slettes med begrunnelse.

3. Unødig quoting blir sett på som upasselig, og kan bli sensurert eller endret av moderatorer. Overdrevet bruk av såkalt SMS-språk, utropstegn/spørsmålstegn osv. og forkortelser skal unngås.

4. Posting i feil kategori vil føre til at tråden blir stengt og flyttet. Frekvent feilposting fra samme bruker kan føre til utestenging.

5. Hold deg til temaet i tråden. Ønsker du å diskutere en bestemt sak som ikke er direkte relatert til tråden, oppretter du en egen tråd i korrekt kategori. Forumet skal ikke benyttes til privat småprat.

6. Unødvendig mye markedsføring, reklamering, rekruttering og liknende på forumet bør begrenses slik at det faller naturlig på plass og ikke oppleves som plagsom for brukerne. Også oppstart av emner som forstås av administrasjonen som kamuflert reklame/rekruttering er forbudt. Dette gjelder også referering/henvisning til andre nettsteder med innhold i strid med våre bruksbetingelser og/eller lovverket. Rasistisk, pornografisk eller diskriminerende materiale er totalt forbudt. Brudd på disse reglene medfører tidsbegrenset eller permanent utestengning.

7. Tre eller flere like tråder/innlegg vil bli regnet som uønsket innhold (heretter referert til som "spam"), og kan føre til midlertidig eller permanent utestengelse. Brukere som deltar i slike tråder kan straffes på lik linje med trådstarter. Korte, unødvendige innlegg kun egnet til å øke brukerens antall poster eller for å beholde en post på forumets framside regnes som spam, og kan straffes deretter.

8. Signaturer skal ikke inneholde noe ut over ren tekst og BbCode. Det er ikke tillatt med HTML-kode eller bilder i signatur. Maksimal lengde på signatur skal ikke overstige 4 linjer.

9. Respekter moderator. Moderator her er for å holde orden i forumet. Stenges det en tråd, har dette en grunn. Om du er uenig i stengingen av tråden, ta det opp med moderatoren som stengte den via Privat Melding [PM]. Hetsing og uthenging av moderator fører til utestenging uten varsel. Klager skal være begrunnet, saklige og i beherskede vendinger.

10. Om du blir utestengt og registrerer deg på nytt med ett eller flere nye kallenavn, vil du bli permanent utestengt med alle kallenavnene. Det er heller ikke lov å ha mer enn én bruker.

11. Moderatorer kan stenge tråder og utestenge brukere for grunner som ikke står nevnt i bruksbetingelsene. I slike tilfeller gis en begrunnelse for stengningen av moderatoren som foretar denne. Evt. klager rettes til forumstyret pr. e-post.

Selv om administratorene og moderatorene av Frihetsforeningens forum vil prøve å holde alle tvilsomme innlegg ute av forumet, er det vanskelig å gjennomgå alle meldinger. Alle innlegg utrykker forfatterens meninger og hverken Frihetsforeningen heller ikke Kunena(utviklerne av forumet) kan holdes ansvarlige for innholdet i hvert innlegg.

Ut over disse betingelsene oppfordrer vi våre brukere til å bruke sunn fornuft og normal folkeskikk.
Forumregler
Category: Forum
1 Posts
  • Page:
  • 1

Who is online

In total there are 2648 users Online  ::  0 Members and 2648 Guests 
Legend ::   Site Administrator Global Moderator Moderator User Guest
  • Total Messages: 3 | Total Subjects: 3
  • Total Sections: 5 | Total Categories: 12
  • Today Open: 0 | Yesterday Open: 0
  • Today Total Answer: 0 | Yesterday Total Answer: 0
Time to create page: 0.42 seconds